New face studio


Kedves Vendégeim!

Köszöntelek benneteket! A New face studio kozmetika Hajdúszoboszló szívében, egy frekventált helyen, igényesen kialakított szépségszalon.
A kozmetika külső és belső kialakítása mellett, fontos a választott szakterület szeretete, az elhivatottság, a maximalizmus, a vendégeimhez való empátia.
Célom, hogy megtaláljátok testi és lelki harmóniátokat. A kozmetikai szolgáltatások széles skálájával kényeztetlek, varázsollak még szebbé Titeket. Folyamatosan keresem az új eljárásokat és termékeket, hogy mindig elégedetten távozhassatok tőlem.
A kozmetikára jellemző a családias, barátságos hangulat, mely által bizalmasabb, oldottabb kapcsolat alakulhat ki, a szépülést és a feltöltődést elősegítve.

A New face studio kozmetika az autóval illetve gyalogosan is könnyen megközelíthető Hotel Délibáb**** szálloda területén található.Szeretettel várlak Benneteket !
Tanítóim:

  • Sipos Mari,
  • Demény Györgyné,
  • Balázs Mariann,
  • Marinelli Eleni,
  • Sípos Zita,
  • Hulinai Gabi,
  • Dévényi Kathy,
  • Szigeti Ági


Hotel Délibáb ****

Hajdúszoboszló szívében található a Hotel Délibáb****, mely a város egyik legkedveltebb szállodája. Vonzereje egyedi adottságaiban és széles körű, a modern kor igényeit követő, magas színvonalú szolgáltatásaiban rejlik. Nálunk mindenki azért dolgozik, hogy az Ön üdülése valódi felüdülés legyen.
A 245 vadonatúj szobát kínáló szálloda, stílusos megjelenésével, vendégszerető személyzetével, igazi paradicsom a felhőtlen kikapcsolódást, nyugalmat és felfrissülést keresők számára.
A Hotel Délibáb**** különleges adottságokkal rendelkezik, elhelyezkedésének köszönhetően közvetlen átjárást biztosít Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexumába is. Éttermeinkben a legfrissebb alapanyagokból, a legmodernebb főzési csúcstechnológiákkal készült ételeket kínáljuk. A hagyományos magyar fogások éppúgy megtalálhatók, mint a könnyű, látványos és ízletes ételkompozíciók. Nálunk a legkiválóbb borok és pálinkák széles választékából válogathatnak a hozzáértők. Elegáns cukrászdánkban és kávézónkban fenséges sütemények és kávékülönlegességek, sörbárunkban darts, csocsó és biliárd várják.

Szállodánk különlegessége a környék egyik legnagyobb és legjobban felszerelt konferenciaterme, mely a meghitt családi, baráti összejövetelektől a több száz fős rendezvényekig a legkülönfélébb igények kiszolgálására alkalmas. Gazdagon felszerelt szobáink garantálják a tökéletes pihenést.
www.hoteldelibab.hu4200 Hajdúszoboszló,
József Attila u. 2.

SZEBENYI PETRA
kozmetikus

Tel.:(+36-30) 565-3115
petra@newfacestudio.huKapcsolat

New Face Studio kozmetika

4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 2.

Telefon

(+36-30) 565-3115

Nyitva tartás

Személyes megbeszélést és időpont egyeztetést követően néhány kozmetikai szolgáltatás elvégzésére a szalonon kívül is van lehetőség.

Top