Férfiak a szalonban

Férfi arckezelések

A férfiak bőre jelentősen eltér a nőkétől. A gyakori borotválkozás szisztematikusan eltávolítja a bőrből a nedvességet és a zsírokat. A férfiak bőre több szaruréteget tartalmaz, amely miatt kb.20%-al vastagabb mint a nőké. A férfiak bőre elasztikusabb is. A különböző rétegstruktúrának és bőrvastagságnak köszönhetően a férfi bőr feszes és kondicionált marad kb.30 éves korig. Ezután azonban elveszti rugalmasságát és tónusát, gyorsabban mint azt a nők bőre teszi. Továbbá, a férfi bőr más (sebum gland) aktivitású, mert a férfi hormonok (androgének) befolyásolják a (sebum gland) anyagcseréjét. Így a férfiak természetesen más bőrproblémákkal szembesülnek mint a nők. A férfi gyakran küzd mitesszerekkel, pattanásokkal, száraz bőrrel, szőrtüszőgyulladással vagy bőrzsírosodással.


Múltidéző

Ami néhány évvel ezelőtt csupán a nők kiváltságának számított, ma már a férfiakra is legalább annyira érvényes. A kozmetikus számára külön öröm, hogy éppen ő az, aki segíthet nekik megszépíteni a külsejüket.

A modern férfi számára a külső megjelenés amolyan névjegykártya, éppen ezért az utóbbi években az egészség és a fitnesz területe, valamint az ápolt külső meglehetősen felértékelődött. A múlt évszázad hatvanas hetvenes éveivel ellentétben, amikor a férfiaknak elsősorban nem szépnek, hanem sikeresnek kellett lenniük, ma már inkább a vonzó külső a kötelező: bizonyítható, hogy az ápolt külső épp úgy előnyt jelent a munkaerőpiacon, mint a párválasztásnál.


Egy férfi magától értetődő természetességgel lép be a stúdióba, feltéve, ha ránézésre is megfelel az igényeinek. A túlnyomórészt igényes vendégkörrel rendelkező kozmetikusok vendégeinek 25 százaléka férfi.


4200 Hajdúszoboszló,
József Attila u. 2.

SZEBENYI PETRA
kozmetikus

Tel.:(+36-30) 565-3115
petra@newfacestudio.huKapcsolat

New Face Studio kozmetika

4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 2.

Telefon

(+36-30) 565-3115

Nyitva tartás

Személyes megbeszélést és időpont egyeztetést követően néhány kozmetikai szolgáltatás elvégzésére a szalonon kívül is van lehetőség.

Top