A kozmetika világából

INNOVATÍV BŐRFIATALÍTÁS!


INJEKCIÓMENTES HIALURONPLASZTIKA!

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.
HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.
HYAMATRIX® készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.


Miben rejlik a titok?

A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését, ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.

Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is, hiszen a HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

HYAMATRIX® termékeivel képzett kozmetikus és bőrgyógyász szakemberek dolgoznak, akik gondot fordítanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb otthoni ápolási terméket. Keresse partnerszalonjainkban!


 

ENERGY-LIFT ARCKONTÚR KORREKCIÓ


Dermo-kozmetikai ránckorrekciós és tokacsökkentő eljárás az arckontúr helyreállítására
Tudományosan bizonyított tény, hogy bőrünk 25 éves kortól öregszik, a sejtmegújulás folyamata lelassul. A bőrben tárolt víz mennyisége csökken, amelynek leglátványosabb következménye a bőr védekezőképességének radikális csökkenése.  Az öregedés folyamatával a bőrszerkezet morfológiai és funkcionális szempontból egyaránt megváltozik. A bőr elasztikusságának elvesztése a szarkalábak és ráncok kialakulásának kiváltó oka.  Az elaszticitás csökkenésével gyengül a bőr védekezőképessége, lassul a  sebgyógyulás, a sejtmegújulás és a szövetregeneráció folyamata, az arckontúr megereszkedik, zsírpárnák rakódnak le. Az Energy Lift arckontúr korrekciós eljárás kifejlesztése rendkívül hatékony kezelést biztosít:  A bőr öregedéséért felelős bőrnövekedési faktorok serkentésével a támasztó jellegű kötőszöveti állomány regenerálható. A megereszkedett bőr tömörségsége és rugalmassága helyreállítható egy kezelésen belül.Az arckontúr kétirányú feszesítése:

Ráncfeltöltés
és
tokacsökkentés

Milyen gyakran?
A 4 kezelésből álló kúrát heti gyakorisággal ajánljuk. Ez szükséges ahhoz, hogy elegendő hatóanyagot jutassunk a bőrbe, hogy a ráncok feltöltődjenek, az arckontúr feszessé váljon és a zsírbontás folyamata is meginduljon.

Hogyan lehet a kezelés hatékonyságát növelni?
Ha a kezelések mellett otthon is rendszeresen ápolja bőrét. A kozmetikus bőrdiagnosztikája alapján segít megtalálni a megfelelő krémet és szérumot ehhez!

Milyen eredményeket várhatunk?
A 42 napos kúra után bőrminősége garantáltan látványosan javul, 10 évet fiatalodik. Az arckontúr szembetűnően feszesedik, a ráncok, szarkalábak mélysége és a lerakódott zsír mennyisége jelentősen csökken (centiméterben mérhetően). De a legfontosabb, hogy kényeztető kezelésekkel kerüli el a drasztikusabb sebészeti beavatkozásokat, fájdalom és mellékhatás nélkül fiatalodik!
A kezelés a nyak és dekoltázs feszesítésére egyaránt ajánlott.

Japán szálas szemöldöktetoválás

Ha tökéletesen természetes hatású szemöldököt szeretnél, akkor a Japán technika a megoldás!


A Microblading technikával, amelyet neveznek japán szemöldöktetoválásnak vagy embroiderynek is, a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást lehet elkészíteni. A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készítjük. A Microblading technikával készült szemöldöktetoválás szálai ezáltal jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint a gépi szálazás esetében. Ezzel a félig tartós eljárással színes pigmenteket használva, rajzolhatjuk meg a bőrt a természetes hatású szemöldök kinézésének érdekében. Nem. Ezzel az új technikával a legvékonyabb szálakat készítjük el, és a szemöldök hímzést csak a bőr felszínén végezzük. Így ez egy sokkal biztonságosabb eljárás, mint a tetoválás. A színt is könnyebben lehet állítani igazodva az eredeti szemöldök színéhez, és minden szemöldöktípus szálirányához is tökéletesen igazíthatjuk, ezzel elérve a realisztikusabb hatást.

A tetoválással szemben a Japán technikával készült szemöldöknél nincs pirosodás, és nincs utána duzzanat az arcon, és teljesen fájdalommentes!Japán technika

A mikrotűkkel tetovált szemöldökformázás alapját a tökéletesen megrajzolt szemöldökforma szolgáltatja. A különböző arc- és szemformákkal harmonizáló szemöldökforma előkészítése jó esztétikai érzéket, precíz felrajzolási technikát, és némely esetekben akár arány-számolást is igényel. Sminktetoválással készített szemöldökeink gyönyörűen kiemelheti, ugyanakkor jelentősen elronthatja viselője tekintetét.

Japán technika

Gépi technikákhoz alkalmazott szemöldöktetováló pigmentek tökéletesen megfelelnek a mikropengés tetováláshoz, azonban a színválasztáskor vegyük figyelembe:

 • szálak tervezett sűrűségét,
 • a vendég bőrszín altónusát,
 • a pigment domináns színtónusát,
 • az esetleges kopások színváltozásait,
 • páciensünk otthoni ápolási szokásait,
 • pigment sűrűségét,
 • elegyítés esetén a pigment színösszetevőit,
 • illetve a tervezett tetoválás mélységét.
 

E tényezők ismerete elengedhetetlen követelmény a helyes pigment kiválasztáshoz. Esetlegesen felmerülő apró változtatások (finom színmelegítések, hűvösítések) az egy hónappal későbbi javító kezelés során kivitelezhetők. Microblade-del végzett tetoválás során a bőr hosszanti irányban sérül, amely jelentősebb folyadék kiáramlást eredményez. Amennyiben a pigment nem került megfelelő mélységbe jelentős pigment veszteségre számíthatunk. Az embroidery szemöldöktetoválást kimondottan rövid időre garantáljuk vendégeink számára. Mivel az eljárás során nagy koncentrációban, ámde csekély mennyiségben kerül pigment a bőrbe. A színek kopása időben ugyanakkor kezdődnek meg – és ez nagymértékben függ az UV-elleni védelemtől – azonban mennyiségileg sokkal kevesebb színanyag kopási folyamata veszi kezdetét.Japán porhatású szemöldöktetoválás

Vadonatúj módszer amely felváltja a hagyományos satírozott szemöldöktetoválást! 

Előnyei:
- Tökéletesen elfedi a régi meglévő szemöldöktetoválásokat.
- Finomabb, lágyabb mint a hagyományos satíros szemöldöktetoválás.
- Kifejezetten a most divatos porhatást kelti.
- Úgy néz ki, mintha ceruzával lenne kihúzva a szemöldök.
- A tetoválás során szinte nincs vérzés, így a sebgyógyulás is sokkal gyorsabb.
- A minimális pigment veszteség miatt, általában korrekcióra sincs szükség.Hydroabrázió

A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása és a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani és eltávolítani az elhalt szarulemezkéket, a felületi szennyeződéseket. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik.
A víz párolgása hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek.GENXSKIN - ÚJDONSÁG!


Az életkorral bőrszövetünk károsodik és ez felgyorsítja az öregedés folyamatát. Ez a folyamat teljes mértékben egyéni, nincs két egyformán öregedő bőr. Ez számos kiváltó okra vezethető vissza. Az egyik legfontosabb, a gének, amelyek egész életünkben elkísérnek. A 21. század egyik legnagyobb géntechnológiai kihívása ezért, a genetikai adottság okozta károsodások és a géneket károsító környezeti tényezők kutatása. Az Ericson Laboratoire Paris kutatórészlege az elért tudományos eredményekre alapozva, olyan anti-aging kontroll programot fejlesztett ki, amely védi a bőrt és biztosítja alapvető funkcióinak kiegyensúlyozott működését. Igazi innováció: a GenXskin eljárás serkenti a génekben rejlő potenciális lehetőségeket és bizonyos gének aktiválásával javítja a bőrszövet minőségét.

A bőr öregedését többek között az ún. „alvó” állapotban levő kódoló gének aktiválásával és a dermisben található strukturális molekulák (elasztin, kollagén, hyaluronsav) szintézisének fejlesztésével lehet befolyásolni.

A GenXskin kezelés során egy hatékony és innovatív formulában rejlő energia kapacitást használunk, amely az extracelluláris mátrixban található 14 gén aktiválásával látványos anti-age hatást garantál, 14 napon belül.


Két tényező, amely jelentősen befolyásolja a bőr öregedését és a szépségháromszög torzulását:


1. A folyamatot genetikai állományunk határozza meg, tehát belülről fakad és természetes. 
Egyéni biológiai óránkat genetikai állományunk programozza és így meghatározott a sejtek élettartama, automatikus sejtregeneráló kapacitásunk és a bőrszöveti funkciók mechanizmusai. A sejtek közötti kommunikáció az extracelluláris mátrixban lelassul és ennek következményeként a támasztó jellegű kötőszöveti állomány szerkezete mennyiségi és minőségi változáson megy át. Az életkorral a ráncok fokozatosan mélyülnek. 
Általánosan megfigyelhető tünet, miszerint a bőr egyszerűen meglazul, mintha lógna a csontról, a zsírszöveti állomány degradációjának és a támasztó izmok károsodásának következményeként. Az érhálózatban zajló változások hatására a bőr tovább vékonyodik.40 év felett lelassulnak az anyagcsere folyamatok, a bőr mirigyeinek tevékenysége csökken, a bőr elvékonyodik, zsírhiányos, dehidratált lesz. A kollagén és elasztin mennyisége egy százalékkal csökken évente.

2. A folyamatot külső tényezők befolyásolják.
Számos tényezőt említhetünk: napfény, dohányzás, stressz, környezetszennyezés – általában véve olyan összetevők, amelyek károsító szabadgyököket és toxikus anyagokat juttatnak a bőr mélyére.
A GenXskin kezeléssel a támasztó jellegű kötőszöveti állományban található 14 gént aktiváljuk és a szépségháromszög helyreállításával biztosítjuk a bőr fiatalos vitalitását és az arcforma kontúrozását. 


FRESH CAVIAR LUXUSKEZELÉS

A szépség luxusa és a fiatalság forrása
A friss kaviár sejtekben rejlő lenyűgöző hidratáló, tápláló és feszesítő kényeztetés A svájci bőrregeneráló celluloterápiás metódus ötvözete a legújabb parabénmentes bőrfeszesítő technológiával.
A kaviár ritka és értékes anyag, a fiatalság, a luxus forrása. Fő tápláló összetevője a Vitellus. A Vitellus legfontosabb alkotóelemei a foszfolipidek és foszfoproteinek, amelyek az élő organizmusok és sejtek membránjainak alapvető részét képezik. 
A Vitellus aminosavak és peptidek keveréke, rendkívül gazdag tápláló és regeneráló értékű fehérjekoktél, amely a sejtek működésében nélkülözhetetlen szerepet játszik. A bőrszövet igényeinek megfelelően ezek az aminosavak természetes módon szívódnak fel a friss kaviár sejtekből, biztosítva a bőr fiatalságának megőrzését.


Derma Pen


Derma Pen a már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata. A dermarollerhez képest olyan előnyökkel rendelkezik, hogy a kezelés kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. Az arc minden kontúrját lehet vele kezelni, még az érzékenyebb. nehezebben hozzáférhető területeket is. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a szöveti sérülés kockázatát, valamint segíti a hatóanyagok mélyebbre való bejutását.

Használata egyszerű és biztonságos. A kezelés menete pontosan megegyezik a rollerével. A kis tűk mikroszkopikus nagyságú lyukacskákat ejtenek a bőrön. Szervezetünk védekező "gépezete" azonnal érzékeli ezt a támadást, és válaszként beindítja a sejtmegújulást: felgyorsítja a kollagén és az elasztin sejtek termelődését, a regeneráló és aktiváló folyamatokat felerősíti. 


Látványos és tartós eredményt érhetsz el a Derma Pen-nel az alábbi területeken: 
 • bőrfiatalítás
 • hegek kezelése
 • májfoltok
 • depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása
 • hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható

Milyen előnyei vannak a Derma Pennek a dermarollerrel szemben?

Kb. 20 ezer szúrást ejt 1 perc alatt, amivel a bőrt még átjárhatóbbá teszi, így a hatóanyagok sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak felszívódni. A bőrt nem csak a felszínen, hanem a mélyebb rétegekben is megdolgozza. Gördülés közben a fejjel együtt forgó tűk jobban felsértik a bőrfelszínt, mint a Derma Pen függőleges mozgása. A Derma Pen esetében a kis tűszúrások egyenletes erősségét és behatolási mélységét a gép garantálja, míg a dermarollernél kezünk nyomásától függően ez változó. A kezelés kisebb roncsolással és vérzéssel jár. Kevesebb vérsavó keletkezik a szövetekben, ez pedig nem képez gátat a hatóanyagok bejuttatásának. Elektroporáció vagy más eljárás alkalmazása nélkül is mélyebbre szívódnak fel. Ezért a Derma Pen-nel végzett kezelések során már van értelme a kezeléssel egy időben hatóanyagokat a bőr felszínére juttatni. A fej méretének köszönhetően a nehezebben hozzáférhető kisebb területek is könnyen elérhetővé válnak. A Derma Pen készülékben 0,2 mm-től - 2 mm-ig állítható a szúrás mélysége, nincs szükség többféle tűhosszúságú fejekre. Semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűmélységekkel akár érzéstelenítés nélkül is lehet kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően.


BOTU-VIP MIMIKAI RÁNCKORREKCIÓ

Exkluzív kettős hatású mimikai ránckorrekciós eljárás a Botox-injekció hatásmechanizmusa alapján A mimikai ráncok már 30 éves kortól megjelennek! A mindennapi mimika az arc izomzatát több ezer izomösszehúzódásra készteti, amely hozzájárul a mimikai ráncok kialakulásához. Azonban 30 éves kor felett ezek az összehúzódások egyre több szarkaláb, majd az elmélyülő ráncok kialakulásához vezetnek. A mimikai ráncok kialakulása elleni harc egyik megoldása az izomössszehúzódások számának csökkentése, hatékony, növényi összetevők, fájdalom- és mellékhatásmentes eljárás alkalmazásával.BOTU-VIP: KOCKÁZAT ÉS MELLÉKHATÁSMENTES ELJÁRÁS

A mimikai ráncok tartós, kozmetikai úton történő korrekciójára az Ericson Laboratoire Paris kifejlesztett egy biztonságos eljárást. A BOTU-VIP eljárás a plasztikai sebészeti beavatkozások hatékony alternatívája, amely nem csupán az izomösszehúzódások számát, de a teljes ráncos bőrfelületet is kezeli, injekciózás, fájdalom és kockázat nélkül. A BOTU-VIP termékcsalád hosszú távú, látványos eredményeket garantál.KEZELÉSI ELJÁRÁS:

A Botu-VIP eljárás két új, aktív hatóanyagot tartalmaz, amelyek egyedülálló módon képesek a Botox-injekció működés- és hatásmechanizmusát utánozni, kiküszöbölve annak minden mellékhatását. A Botu-VIP kezelés a mimikai ráncok látványos feltöltése mellett, hyaluronsav tartalmának köszönhetően mélyen és hosszan hidratálja a bőrt

Innovatív hatóanyag bázisa: FILLOX®: alkalmazásával 3 tengely kapcsolódik össze. Egyedülálló módon, részlegesen képes a ráncok kialakulásáért felelős izomösszehúzódások gátlására, injekciózás nélkül. Speciális összetételének köszönhetően feltölti a már meglévő ráncokat, kisimítja a bőrt.  Mikro-részecskéi mélyen hidratálják a bőrt. A Fillox® egy protein, amely az idegsejt által kibocsátott ingerek egy részét nem engedi eljutni az izomsejtekig. Az ingerület blokkolásával egy időben növeli az izom- és idegsejt közötti távolságot, biztosítva az izmok ellazítását.

SYN-AKE®: a hatóanyag a plasztikai sebészeti eljárásokban használt kígyóméreg hatásmechanizmusát utánozza. A kígyó a zsákmány elejtéséhez megragadja áldozatát, mérgének befecskendezésével az áldozat izomzata lebénul, mozgásképtelenné válik. Kutatórészlegünk egy olyan molekulát fejlesztett ki, amely a kígyóméreghez hasonlóan képes a mikro-kontrakciók, izomösszehúzódások részleges gátlására.

Az eredmények lenyűgözőek. Klinikai tanulmányok támasztják alá e molekula ránckorrekciós hatékonyságát. A mimikai ráncok kialakulásáért felelős izomösszehúzódások 82%-kal csökkennek, így a ráncok látványosan feltöltődnek, a bőr apró és mélyebb szarkalábai is kisimulnak. Botu-VIP Mikro-masszázs pálca Dermo-esztétikai mikro-rezgő eszköz, amely az izmok ellazítását és a hatóanyag felszívódásának elősegítését célozza meg. ERICSON LABORATOIRE Supreme DheA kezelés

A ránctalanító, fiatalító és speciális mélyregeneráló kezelést elsősorban az érett nők számára fejlesztették ki. Egy bizonyos életkor felett a nők bőrét érő káros hatások (stressz, ciklikus változások, menopauza, túlzott napfény) fokozottan hozzájárulnak a bőr öregedéséhez.

A bőr fiatalságát, egészségét és szépségét egyéb tényezők mellett a női hormonok (szükséges formáját a DheA állítja elő) határozzák meg, amelyek szintje egy bizonyos életkor felett csökkenni kezd. Ennek következtében a bőr elvékonyodik, kiszárad, csökken az ellenállóképessége, ráncok és irritációk jelennek meg, a kötőszövet megereszkedik.A DheA természetes forrása a jamszgyökér. A bőrre gyakorolt pozitív hatásai:
 • növeli a bőr nedvességmegkötő és nedvességmegtartó képességét;
 • táplálja a bőrt;
 • csökkenti az időskori pigmentfoltokat;
 • lassítja az öregedéssel járó bőrvékonyodást;
 • újra egészséges színűvé varázsolja az időskorra jellemző sárgás bőrszínt;
 • a bőr rugalmasabbá válik, mivel a lipidek mennyisége a hámrétegben növekszik;
 • nő a bőr természetes védekező funkciója, így a bőr ellenállóbbá válik:

A kezelés hatására a bőr ellenállóbbá, feszesebbé válik, csökken a szarkalábak, a mimikai ráncok, a pigmentfoltok száma és a ráncok mélysége, nő a bőr vízmegkötő képessége, a bőr újra egészséges színű, rugalmas és bársonyosan puha tapintású lesz.
Rövid idő alatt helyreáll a bőr harmonikus működése, mert a hatóanyagok a test egészében fejtik ki pezsdítő, regeneráló és revitalizáló hatásukat. A kezelés minden bőrtípus esetén alkalmazható, 40 éves kor felett.MEZOTERÁPIA, DERMAROLLER

A kollagénnek köszönhetjük bőrünk rugalmasságát. A kötőszövet kb. 70%-át alkotják kollagénrostok. A test kollagén-teremése az életkor haladtával évente 1%-kal csökken. A kollagén vízfelvevő képességének csökkenése miatt a bőr megereszkedik, apró ráncok jelennek meg rajta.

A tűvel végzett mezoterápia alternatívájaként jelent meg a piacon a Dermaroller. Ez egy apró tűkkel teli henger. A tűk a bőrön mikrosebeket ejtenek, amik a bőr öngyógyulási folyamatát ösztönzik, és fokozott kollagéntermelést indítanak be. A mikrosebeken keresztül, a hagyományos kozmetikai kezeléshez képest sokkal több hatóanyag jut a szarurétegbe, jobban szívódnak fel az összetevők.

Érzéstelenítő krém felhelyezése után, a steril henger és tiszta hatóanyagok (hyaluronsav, kollagén, elsztin szérumok) segítségével történik a kezelés. A kezelés után enyhe bőrpír keletkezhet (a tűk nagyságától függően), ami 1-3 napon belül elmúlik.
Napozás/szolárium nem javasolt ezekben a napokban!!! A kezelés után fényvédő krémmel kell kezelni a bőrt. A kezelést 5-8 hetente érdemes ismételni, a bőrproblémáktól függően, 3-4 alkalommal. Az új, rugalmas rostok képződésének folyamata kb. 6 hónapig tart. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi.A Mikrodermabrázió

A dermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr felső hámrétegének mechanikai úton történő eltávolítása. Vértelen, sebet nem okozó módszer, amelynél a kezelés mélysége jól szabályozható, és minden más kezeléssel jól kombinálható.

A kezelés következtében a bőrben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képződése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak, és lépésről-lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk, a felvitt hatóanyagok eddig nem ismert mélységbe szívódnak fel.


A mikrodermabrázió alkalmazási területei:
 • Tágpórusú, aknés bőrök kezelése,
 • Mindenfajta heg (aknék utáni, műtéti-baleseti, hipertóniás, égési) kezelése,
 • Pigmentációs és öregségi foltok halványítása, eltüntetése,
 • Terhességi csíkok (striák) kezelése,
 • Bőrfiatalítás, finom ráncok eltüntetése.

Sminktetoválás

Itt van végre a jó meleg nyár, a barna bőr, a nyaralások, a lazítás időszaka. Azonban mi nők, szeretünk még lazítás közben is jól kinézni. Nyáron, a harminc fokokban ez igen nehéz, mivel a legtöbb smink nem bírja hosszabb távon a hűséget, és olvadozik, elkenődik, ami a legszebb nőt is képes szörnyé varázsolni. 

A napozás nem igazán ajánlott sminkben. Strandolás előtt, le kéne mosni minden sminket, jól megtisztítani az arcot. Viszont sokakat aggaszt, hogyan fog kinézni smink nélkül a strandon. Használjon vízálló szempillaspirált, és leheletnyi rúzst? Mennyire megbízhatóak a vízálló kozmetikai termékek? Vajon nem váltanak-e ki a napon allergiás reakciót, vagy ami még rosszabb, kiderül, hogy mégsem vízállóak... Van azonban egy ennél profibb, bár nem olcsó megoldás a sminktetoválás.


Amit a sminktetoválásról tudni kell:
 • A beavatkozás nem fájdalmas, csak egy picit kellemetlen érzés annak ellenére,hogy előtte és közben is érzéstelenítő krémmel kenik be a kontúrozni kívánt területet.
 • A tetoválás élettartama 1-3 év között mozog, ezalatt fokozatosan elhalványul, majd nyom nélkül eltűnik.
 • A választható színek skálája igen széles, rengeteg féle színárnyalat közül lehet választani attól függően melyik árnyalat illik leginkább bőrünkhöz, hajunkhoz, szemünk színéhez, a karakterünkhöz.
 • Tetoválás előtt először halványan megrajzolják az egyén arcához leginkább illő szemöldök-,szem vagy szájkontúr-formát, és ha a vendég elégedett az eredménnyel, akkor teszik tartóssá. A festéket egy speciális tű segítségével juttatják a bőrbe. A kontúr elkészültét követő néhány napon belül a tetovált bőrfelület felett egyfajta hegesedés alakul ki, amely időnként kicsit húzódhat, de ez a sebes réteg nagyon hamar begyógyul és magától lehámlik. 

 • A sminktetoválásnak káros mellékhatásai nem ismertek, de a hegesedési folyamat egyénenként változó. A seb gyógyulását elősegítendő, vazelin alapú körömvirág kenőcsöt lehet használni, ez egy gyógynövényes krém, ami biztosan nem okoz allergiát.
 • Ha közvetlenül nyaralás előtt szeretnénk megszépülni, érdemes legalább 4-5 héttel korábban megcsináltatni tartós sminktetoválásunkat, mivel a teljes gyógyulás 3-4 naptól 1-2 hétig terjed. Ezalatt az időszak alatt tilos szoláriumba, napra, és vízbe menni!
 • A korrekcióról: amennyiben vastagítani, módosítani szeretnénk a kész kontúrokon, a beavatkozást követő 28-30 nap múlva lehet újra felkeresni a kozmetikust.

A 3D – 6D műszempilla

Első ízben a Max Faktor készített műszempillát Phillis Harver részére 1919-ben. Gyakorlatilag e színész indította el hódító útjára a műszempillát. A műszempilla segítségével a szem kifejezőbbé, a pillantás még igézőbbé válik. A kezdetekkor úgynevezett tincses műszempillát alkalmaztak. A fejlesztések révén legújabban egy olyan fajta tincses műszempilla került forgalomba, mely teljesen csomómentes, hatásában felülmúlja az előzőt, és mint nevében is jellemző a dúsító pilla. Néhány évvel ezelőtt tovább fejlesztették a tincses műszempillát, oly módon, hogy tartós szempilla hosszabbítást, vagy szálas műszempillát alkalmaztak. Ez azért is vált népszerűvé, mert viselése tartós és kényelmes, továbbá szinte észrevehetetlen. Nagy előnye, hogy segítségével minden igényt ki lehet elégíteni. A hagyományos műszempillák kora leáldozott, legújabban a 3D rendszerek a legsikeresebbek. Ez a fajta szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb, hiszen a rendszer nagyon gazdag méret, és színválasztékban.

A szempilla hosszát 8 és 17mm között választhatjuk meg. A pillák különböző vastagságban és 6 különböző színben kerülnek forgalomba. Alapanyaguk is, például a selyem alapú szempilla rendezett gyors alkalmazásával kényelmesebb, a legvékonyabb szempilla alkalmazásakor természetes hatást érünk el, oly annyira, hogy férfiaknál is feltehető. Az új technológia egy speciális rugalmas ragasztóanyagot kínál, melynek segítségével dúsabbá, vastagabbá alakítható a szempilla, és jól kiemeli a tekintetet.
A 3D rendszer olyan természetes látványt biztosít, hogy a közelről készült filmfelvételeken sem látszik, hogy a szempilla nem eredeti. Ez a rendszer lehetővé teszi a sminkesnek, hogy fantáziájukat szabadon bocsássák. A technológia lehetőséget ad arra, hogy izgalmas, alkalmi, egyedi hatást érjünk el. Lehetőség van arra, hogy a különböző színek variálásával akár melírozott hatást is elérhessünk. Fokozható a variációs lehetőség apró gyöngyökkel, vagy ékkövekkel is.
A 3D technológia biztosítja azt, hogy használójának nem kell változtatni az életformáján. A ragasztó anyag sokkal tartósabb, mint az eddigiekben használt, ezért akár két hónapig is biztosítja a tökéletes hatást, és nem gátolja viselőjét abban, hogy a szokásos módon élje életét. Sportolhat, szaunázhat, zuhanyozhat, nyugodtan aludhat, és akár örömében könnyekre is fakadhat benne.


6D szempilla - extra dúsított szempilla szett

A volume lashes, vagy 6D szempilla néven ismertté vált technika már meghódította Oroszországot, az Egyesült Államokat és Európában is kezd ismertté válni. A szuper vékony (0,07 mm vastag), extra könnyű műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál szempillára. Nagy előnye, hogy ennek ellenére nem nehezíti el a saját pillákat, hiszen a 4-6 darab szempilla súlya közel azonos egy általános műszempilla szál súlyával.
Az eredmény tökéletesen természetes mégis csodálatosan dús és hosszú szempillasor.


6D / volume szempilla

A 6D szempilla előnyei:
 • A szempillák sokkal sűrűbbek lesznek és jobban kiemelik a szemet
 • Természetes hatású és dúsabb pillák, akár több héten keresztül
 • Felhelyezése egyszerű és kényelmes
 • Víz-, könny- és izzadtságálló
 • A legújabb technikának köszönhetően még kevésbé roncsolja a saját szempillákat
 • Szinte súlytalan, használata kényelmes
 • Viselőjének nem kell változtatnia a szokásos életvitelén


ART GLITTER, CSILLÁM TETOVÁLÁS

A csillám tetoválás valójában nem más, mint egy testfestési eljárás, mely garantáltan a leglátványosabb és legcsillogóbb mind közül. Az Art Glitter arc- és testdíszítő csillámpor, egy gyönyörű csillogó testdísz. Víz- és izzadtságálló, ezért nagyon tartós, tehát bátran lehet strandolni és nem kell felhagyni a sporttal sem. Testfelülettől függően akár 20 napig is fennmaradhat. A motívumokat kiválóan lehet díszíteni kövekkel, Swarovski kristályokkal, melyek egy speciális kozmetikai bőrragasztóval kerülnek felrögzítésre. A minták 15-30 perc alatt készülnek el. Kiváló viselet bulikra, bálokra, alkalmakra, strandra.
Egyre népszerubb a gyerekek körében is, a színes csillámokkal készített ábrák rendkívül egyediek és divatosak.
A csillám tetoválás felvitele fájdalommentes.


4200 Hajdúszoboszló,
József Attila u. 2.

SZEBENYI PETRA
kozmetikus

Tel.:(+36-30) 565-3115
petra@newfacestudio.huKapcsolat

New Face Studio kozmetika

4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 2.

Telefon

(+36-30) 565-3115

Nyitva tartás

Személyes megbeszélést és időpont egyeztetést követően néhány kozmetikai szolgáltatás elvégzésére a szalonon kívül is van lehetőség.

Top