Amit kérhetsz...

A szépség luxusa és a fiatalság forrása!
Luxuskényeztetés a bőrnek a kiváló minőségű, magas szakmai színvonalú kényeztetések, extra hatóanyag tartalmú termékekkel és különleges masszázstechnikával. Folyamatosan figyelve és alkalmazva a kozmetikai ipar újdonságait, legújabb és legjobb készítményeit. A kezelés után bőrápolási tanácsadással, otthoni termékek ajánlásával, legjobb hatásért!

KOZMETIKAI MASSZÁZSOK

 • Expressz arcmasszázs 20’
 • Arc letisztítása tejjel, tonikkal, 15 perc kézi masszázs
 • Expressz arc-dekoltázsmasszázs 25’
 • Arc-dekoltázs letisztítása tejjel, tonikkal, 20 perc kézi masszázs
 • Arcmasszázs plusz 35’
 • Arc letisztítása tejjel, tonikkal, peelinget követően ultrahang, 20 perc kézi masszázs, vasalás.
 • Arc-dekoltázsmasszázs plusz 45’
 • Arc-dekoltázs letisztítása tejjel, tonikkal, peelinget követően ultrahang, 25 perc masszázs, vasalás.  KLASSZIKUS ARCKEZELÉSEK

  Tini 60’
  Arc letisztítása tejjel, tonikkal, peelinget követően gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató maszk.

  Express 60’
  Arc letisztítása tejjel, tonikkal, peelinget követően 15 perc kézi masszázs, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató maszk.

  Arc 75’
  Letisztítás tejjel, tonikkal, peelinget követően ultrahang, 20 perc kézi masszázs, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató maszk, vasalás, lezáró krém.

  Arc-dekoltázs 90’ Letisztítás tejjel, tonikkal, peelinget követően, ultrahang, 25 perc kézi masszázs, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató maszk, vasalás, lezáró krém.  MINI ARCKEZELÉSEK

  Arc-dekoltázsmasszázs 60’
  Plusz kiegészítve a bőrnek megfelelő maszkkal: Lehet hidratáló, tápláló, nyugtató, regeneráló hatású.

  Expressz feszesítés 60’
  Letisztítás tejjel, tonikkal, peelinget követően hidroabrázió, Hyamatrix feltöltő hatású géllel ultrahangozás, Argán olajjal kézi masszázs, feszesítő krémmel vasalás.

  PRÉMIUM ARC-DEKOLTÁZS KEZELÉSEK

  MIKRODERMABRÁZIÓ 15’ Bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni. Bármelyik kezelés előtt elvégezhető.

  HIDROABRÁZIÓ 15’ Vízsugárral történő bőrcsiszolás. Gyengédebb eljárás, mint a mikrodermabrázió. A bőr keringése és oxigenizációja megélénkül Bármelyik kezelés előtt elvégezhető.

  PRÉMIUM ARC-DEKOLTÁZS KEZELÉSEK

  Hydra-Clinic 75’
  A bőr természetes HIDRATÁCIÓs folyamatainak helyreállítása. Növeli a kollagén-szintézist. Regenerálja a bőrt, növeli a védekező képességét. Erős hidratáló hatású.

  Feminity 75’
  Védi az ŐSSEJTeket, feltölti a bőrt. Kiegyenlíti a bőrben az ösztrogén szintet, serkenti az önregenerációs képességét. Dehidratált, ráncos, megereszkedett bőr kezelésére.

  Energy-Lift 75’
  Az arckontúr feszesítésére és a tokán lerakódott zsírréteg csökkentésére szolgáló kezelés. Fakó, megereszkedett bőr kezelésére.

  Gen-X-Sink 90’
  Olyan anti-aging program, amely védi a bőrt, biztosítja a funkcióinak kiegyensúlyozott működését. Serkenti a GÉNEKben rejlő pozitív lehetőségeket és aktiválásukkal javítja a bőrszövet minőségét.

  Skinjexion ránctalanító eljárás 90’
  Feltöltő anti-age kezelés 3 innovatív ránctalanító eljárás kombinációja: Botox-hatás, hyaluronsavas feltöltés és mezoterápia.

  Meso-Vit 90’
  Mezoterápiás bőrfeszesítő-ránctalanító eljárás A-, C-, E-vitamin adagolással, dermaroller használatával. Erősíti a bőr immunrendszerét, biztosítja rugalmasságát és a feszességét.

  Botu-Vip 90’
  Mimikai ránckorrekciós eljárás a BOTOX-injekció hatásmechanizmusa alapján. Növényi összetevőkből kialakított fájdalom- és mellékhatás mentes eljárás.

  Supreme DHEA 90’
  A legátfogóbb ránctalanító, fiatalító és mélyregeneráló kezelés speciálisan a 40 feletti érett bőrű nőknek. A DHEA hormon-a „hormonok édesanyja”. Jamgyökérből kivont természetes hormon tartalmú kezelés.

  MesoStyle 45’
  Tű nélküli mezoterápiás kezelés. A kezeléssel a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatjuk be. Vitaminokat, antioxidánsokat és hialuron-savat. Hidratál, csökkenti a ráncok mélységét.

  Hyamatrix 60’
  Injekciómentes hyaluron-plasztika! Alkalmazásával nem csak az öregedéssel járó külső bőrelváltozásokkal képes felvenni a harcot, hanem ténylegesen leállítja a bőr belső öregedési folyamatait is, ezáltal néhány évvel képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

  Kúrában (minimum 3 alkalom) 60’

  KOZMETIKAI TETOVÁLÁSOK, TESTÉKSZEREK

  Japán szemöldöktetoválás
  A legtermészetesebb hatású, kézzel készített szálas szemöldöktetoválás. A japán szemöldöktetoválási technika attól természetes és különleges, hogy a kézzel tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint a gépi módszerrel készültek és az irányuk 100%-ban követi a természetes szemöldökszálak ívét.

  Gépi, satírozott szemöldöktetoválás A satírozott szemöldöktetoválás készítése során először az előre felrajzolt kontúrvonalat készítem el, majd ezen belül haladva, egyenletesen besatírozom ezt a formát. A satír technikával az arc és a szemöldök összhatása mindenképpen határozottabbá válik, mint a szálazásos módszerrel készült szemöldöktetoválás esetében.

  Szemhéjtetoválás /vékony kontúrral/
  Szemhéjtetoválás /vastag kontúrral/
  Fülcimpa lyukasztás
  Orrcimpa lyukasztás

  Egyéb kozmetikai szolgáltatások

  MŰSZEMPILLA

 • Tincses
 • 3D Nerc szőrből
 • 6D Nerc szőrből
  TARTÓS FESTÉS
 • Szempilla
 • Szemöldök
  SMINK
 • Nappali
 • Alkalmi
 • Menyasszonyi
  PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS 30’ A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja. Hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású lesz.

  GYANTÁZÁS

  NŐI

 • Szemöldök
 • Bajusz
 • Láb térdig
 • Comb
 • Láb végig
 • Hónalj
 • Fazon
 • Intim
 • Kar

  FÉRFI
 • Mellkas
 • Has
 • Hát

  ERICSON LABORATOIRE PARIS

  A francia szépségápolás luxusa Minden nő bőre éppolyan egyedi, mint az aláírása. Így van az a ráncokkal is. Ezért az Ericson Laboratoire Paris 10 önálló anti-age koncepciót fejlesztett ki, így mindenki személyre szabott hatékony kúrát kaphat! Mit jelent számunkra a medical-aesthetics filozófiája? Olyan bőrszépítő és bőrfiatalító eljárások alkalmazását, amelyek szakítva a tradicionális kozmetikai kezelésekkel a gyógyszerészet, a mikro-biológia és a dermatológia legújabb tudományos eredményei ötvözi a szépségápoló szakemberek gyakorlati tapasztalataival.  INNOVATÍV BŐRFIATALÍTÁS! INJEKCIÓMENTES HIALURONPLASZTIKA!

  Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást. A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat  A BABOR FACE DESIGN COLLECTION sminksorozata egyenletes és jólápolt arcbőrt eredményez. A nagyhatékonyságú, természetes ápoló anyagok, és a speciális "Lifting" complex felhasználásával a termékek egyszerre védenek, táplálnak és regenerálnak is. A szemsminkje ragyogóvá és kifejezővé teszi a szemeket. Továbbá a nagyhatékonyságú aktív összetevők védik, ápolják és regenerálják az érzékeny szemkörnyék. A szájsminkje kifejezővé és csábítóvá varázsolja ajkaid. Továbbá a nagyhatékonyságú aktív összetevők regenerálják, védik és simítják az ajkak körüli érzékeny bőrt.
  Tegye vonzóbbá megjelenését professzionális kezelésekkel! Célunk, hogy Vendégeink megtalálják testi és lelki jólétüket és ez alatt még szebbé varázsoljuk őket!


 • 4200 Hajdúszoboszló,
  József Attila u. 2.

  SZEBENYI PETRA
  kozmetikus

  Tel.:(+36-30) 565-3115
  petra@newfacestudio.hu  Kapcsolat

  New Face Studio kozmetika

  4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 2.

  Telefon

  (+36-30) 565-3115

  Nyitva tartás

  Személyes megbeszélést és időpont egyeztetést követően néhány kozmetikai szolgáltatás elvégzésére a szalonon kívül is van lehetőség.

  Top